U bent hier

Annet Post

Mensen vragen waarom ik deze therapie en opleiding ontwikkel. Ik verlies dan de exclusiviteit van mijn kennis en ervaring en ben niet meer de enige persoon die dit beheerst. Mijn antwoord is altijd dat ik dit geschenk gekregen heb, de mogelijkheden heb om het door te geven en ik dit zie als mijn bijdrage aan het Universum. Ik deel deze kennis en kunde, iets wat zoveel vreugde en hoop geeft voor mezelf en vele anderen.

Annet Post is de bedenker van de therapie TotalBodyReflex en de oprichter en hoofddocent van de opleiding. Ze is werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut in Delft. Annet is in 2001 gestart met de opleiding Brain Stimulating Method – De Jong® therapie. In 2004 is Annet gestart met de opleiding 'Integrated Manual Therapy', verzorgt door DCR in Bloomfield Connecticut USA. Deze studie is afgerond, op het niveau vergelijkbaar met het Bachelor, als Certified Integrated Manual Therapist. Daarnaast heeft zij de opleidingen tot Embryonal Integrated Therapist, Homeopatie, Reflexologie, Sivas Acupunctuur en de opleiding tot Helder Waarnemen succesvol afgerond.

In de praktijk werkt zij met de verschillende disciplines. Dat heeft geleid tot een eigen innovatieve en nog continue in ontwikkeling zijnde behandelvisie. Deze visie is samengevat in de opleiding.